Fő profilunk a számítógépek, mobiltelefonok szervízelése, ám emellett – figyelembe véve ügyfeleink igényeit – az utóbbi években már számos weboldalt készítettünk. A rengeteg befektetett energiának és csillapíthatatlan tudásvágyunknak köszönhetően megrendelőink eddig maximálisan elégedettek munkánkkal. Mint azt portfolióinkban is láthatja, igény szerint bármilyen weboldalt el tudunk készíteni. Ön a munkafolyamat minden fázisának részese lehet (legyen az egy egyszerű oldal vagy akár egy webshop), s ezzel elősegíti, hogy munkánk a lehető legközelebb álljon elképzeléséhez.

Mobiltelefonszervizünk egyaránt javít iOS vagy Android operációs rendszerű készülékeket, de jellemzően Apple készülékek javítására van állandó megbízásunk. Oldalunkon megtekintheti állandó iPhone-szerviz árlistánkat, de igény esetén e-mailben árajánlatot adunk Android készülékének szervizelésére is. Munkánk megkönnyítése, illetve ügyfeleink elégedettsége érdekében kizárólag gyári minőségű alkatrészekkel dolgozunk.

 

Számítógépszervizünk naprakész az IT szakma rohanó világában! Legyen szó otthoni gépéről vagy laptopjáról, nekünk nem okoz megoldhatatlan feladatot. Alkalmi szervizelések mellett lehetősége van szerződést kötni velünk – jelentős kedvezmények mellett! – gépparkjának állandó, rendszeres karbantartására is. Szoftveres és hardveres problémáit rövid határidővel javítjuk, és igény esetén visszajuttatjuk a kért címre. Állandó távfelügyeletet is igényelhet, így szükség esetén távolról is el tudjuk hárítani a szoftveres problémák jelentős részét,.
Amennyiben szeretne megbizonyosodni hálózata védettségéről, a helyszínen  feltárjuk Önnek a gyenge pontokat, és igény esetén azonnal megkezdjük a javítást. Soha sem érezhetjük magunkat teljes biztonságban! Adataink könnyen rossz kezekbe kerülhetnek, ha egy rossz biztonsági konfigurációval lehetőséget adunk nem etikus hackereknek…